Polityka prywatności

  1. Serwis www.plachallera.pl nie sprzedaje, nie odstępuje i nie wypożycza innym podmiotom i instytucjom danych osobowych swoich Użytkowników. Chronimy prywatność osób odwiedzających witrynę internetową na zasadach określonych w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm. – dalej „Ustawa”). Odstępstwo od tej reguły może nastąpić wyłącznie za wyraźną zgodą lub na prośbę Użytkownika.
  2. Polityka dotycząca Ciasteczek odnosi się do strony internetowej należącej do firmy Plac Hallera. Przez używanie niniejszej strony wyrażasz zgodę na korzystanie z ciasteczek zgodnie z  polityką strony. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z korzystania z naszego serwisu internetowego.
  3. Osoba korzystająca z portalu www.plachallera.pl pozostaje anonimową, do momentu, kiedy zadecyduje ujawnić swoje dane.
  4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, osoba korzystająca z formularza kontaktowego nie jest zmuszona do ujawniania swojej tożsamości.
  5. Wszystkie dane osobowe zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami bezpieczeństwa są chronione. Jakiekolwiek informacje przekazywane drogą e-mail lub za pośrednictwem formularza kontaktowego  nie będą publikowane na stronie serwisu.
  6. Serwis www.plachallera.pl nie udostępnia żadnych informacji osobom trzecim. Dostęp do danych osobowych mają tylko pracownicy serwisu www.plachallera.pl.
  7. Zapytania dotyczące niniejszych zagadnień prosimy o zgłaszanie za pośrednictwem formularza kontaktowego lub e-maila.
Visit Us On Facebook