Lunch Menu na bieżący tydzień (4.12-8.12.2023)
Poniedziałek
Zupa krem z pieczarek z grzankami ziołowymi
Eskalopki ze schabu w serowej panierce / puree ziemniaczane / surówka z buraka
Kluski śląskie / sos szpinakowy z cukinią / surówka z buraka
Wtorek
Zupa ogórkowa ze śmietaną i koperkiem
Pieczone udko z kurczaka / kasza kus kus / mix warzyw
Kotlet z selera / kasza kus kus / mix warzyw
Środa
Zupa krem z zielonych warzyw z prażonymi pestkami migdałów
Pizza z salami i pomidorkami cherry
Curry z batatów, cieciorki i fenkułu / ryż
Czwartek
Kapuśniak
Szynka pieczona z sosem grzybowym / kasza gryczana / pieczona marchewka
Kaszotto z grzybami i młodym szpinakiem / pomidory cherry
Piątek
Zupa jarzynowa ze śmietaną i natką pietruszki
Penne bolognese / grana padano
Penne putanesca / grana padano
ZUPA – 12,5 PLN, iI DANIE – 25,5 PLN
Napój do zestawu – dodatkowo 4 PLN
Zapraszamy serdecznie #plachallera
tel. +48 690 020 040