Przekąski
-
Gzik
pyra z pieca / twaróg półtłusty / śmietana / czerwona cebula / szczypiorek / ze śledziem
28 lub 35 -
Bruschetta w czterech odsłonach
z marynowanymi pomidorami | prosciutto crudo i rukolą | z kozim serem i karmelizowaną cebulą | gorgonzolą, gruszką i świeżo mielonym pieprzem
34 -
Podwędzany tatar wołowy
szalotka / podgrzybki / kapary/
46 -
Deska domowych smarowideł
chleb, pasta z wątróbek drobiowych z brandy / paprykarz / smalec wegański / domowe marynaty
31 -
Calzonki 6 szt.
kremowy serek / pepperoni / jalapeno / boczek
34 -
Foccacia z rozmarynem
21
Sałatki
Wszystkie sałatki podawane są z grissini
-
Sałata z karmelizowaną figą i kozim serem
mix sałat / owoce / winogronowy vinegrette / gruszka w winie
42 -
Sałatka Cezar z krewetkami
krewetki / boczek / ser grana padano/ rzymska sałata
48 -
Sałatka Cezar z kurczakiem
grillowany kurczak / boczek / ser grana padano / rzymska
42 -
Sałatka z wątróbką
szpinak baby / śliwki / sos śliwkowy / prażone migdały / granat
41
Desery
-
Tiramisu
24 -
Zygmuntówka – beza / krucha babeczka / krem czekoladowy
26 -
Pucharek lodowy
23
✻