MENU I
Cena za osobę 165,00 zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
Zupy
Rosół z makaronem
Danie główne
Pierś z kurczaka w sosie z musztardy Dijon podana z puree ziemniaczanym i mixem sałat w sosie winegret
Zimne przekąski w stół
Deska mięs pieczonych:
galantyna z kurczaka, karkówka
w ziołach, rolada ze schabu
Sałatka jarzynowa
Świeżo krojone warzywa z dipem śmietanowym
Grillowane warzywa zakrapiane bazyliową oliwą
Pieczywo, masło
Deser
Sernik z czekoladą
MENU II
Cena za osobę 180,00 zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
Zupy
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
Danie główne
Schab pieczony w sosie własnym podany
z puree gorczycowym i glazurowanymi burakami
Zimne przekąski w stole
Deska mięs pieczonych: galantyna z kurczaka,
karkówka w ziołach, rolada ze schabu
Tatar ze śledzia
Sałatka ze świeżych warzyw z fetą,
skropiona sosem winegret
Sałatka jarzynowa
Domowe marynaty
Świeżo krojone warzywa z dipem śmietanowym
Pieczywo, masło
Deser
Patera ciast: sernik, jabłecznik, brownie
MENU III
MENU III
Cena za osobę 230,00 zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
Zupy
Zupa z grzybów leśnych z creme fraiche
Danie główne
Filet z dorsza w sosie kaparowym z plackiem
gryczanym i pieczonym burakiem
lub
Poliki wołowe w sosie własnym podane z opiekanymi
ziemniakami i modrą kapustą
Zimne przekąski w stole
Deska mięs pieczonych: galantyna z kurczaka,
karkówka w ziołach, rolada ze schabu
Tatar ze śledzia
Tatar wołowy
Pasztet pieczony z dodatkiem żurawiny
Grillowane warzywa zakrapiane pesto
Sałatka ze świeżych warzyw z fetą,
skropiona sosem winegret
Sałatka z brokułów, szynki, sera i rzodkiewki
z jogurtowym dressingiem
Pikle i marynaty
Pieczywo, masło
Deser
Patera ciast i owoców sezonowych
MENU DZIECIĘCE
Zupa
Rosół z makaronem
Danie główne
Panierowany filet z kurczaka, podawany z puree i mizerią
Deser
Lody z bitą śmietaną
Cena za osobę 70,00 zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
BEZ LIMITU DO 4 GODZIN BIESIADOWANIA
SOFT OPEN BAR
Soki owocowe
Napoje gazowane:
Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata
Cena za osobę 45,00 zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
OPEN BAR I
Wino białe / czerwone
Piwo lane:
Złote Lwy lub Koźlak
Soki owocowe
Napoje gazowane:
Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata
Cena za osobę zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
OPEN BAR II
Wino białe / czerwone
Piwo lane:
Złote Lwy lub Koźlak
Wódka Wyborowa
Soki owocowe
Napoje gazowane:
Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata
Cena za osobę zł
+ 10% serwisu kelnerskiego
- WARUNKI REZERWACJI
WARUNKI
Przedstawione zestawy stanowią tylko przykłady menu, które możemy w pełni
dostosować do Państwa potrzeb.
Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest wpłacenie zadatku w wysokości 500 zł.
Ostateczną ilość osób należy potwierdzić 72h przed przyjęciem. Po tym czasie w przypadku zmniejszenia ilości osób
zamawiający zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną ilość osób.
Wszystkie ceny są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT.
Do końcowego rachunku doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.
Dzieci do 12 roku życie mogą skorzystać z menu dziecięcego lub menu
dla dorosłych z rabatem 50%.6