Przyjęcia

Przyjęcia


MENU I

Cena za osobę 180,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


Zupy

Rosół z makaronem

Danie główne

Pierś z kurczaka w sosie z musztardy Dijon podana z puree ziemniaczanym i mixem sałat w sosie winegret

Zimne przekąski w stół

Deska mięs pieczonych:
galantyna z kurczaka, karkówka
w ziołach, rolada ze schabu

Sałatka jarzynowa
Świeżo krojone warzywa z dipem śmietanowym
Grillowane warzywa zakrapiane bazyliową oliwą
Pieczywo, masło

Deser

Sernik z czekoladą


MENU II

Cena za osobę 192,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


Zupy

Krem z białych warzyw z oliwą truflową

Danie główne

Schab pieczony w sosie własnym podany
z puree gorczycowym i glazurowanymi burakami

Zimne przekąski w stole

Deska mięs pieczonych: galantyna z kurczaka,
karkówka w ziołach, rolada ze schabu

Śledź w śmietanie z jabłkiem
Tatar ze śledzia
Sałatka ze świeżych warzyw i fety skropiona sosem vinegrette
Sałatka jarzynowa
Domowe marynaty
Świeżo krojone warzywa z dipem śmietanowym
Pieczywo, masło

Deser

Patera ciast: sernik, jabłecznik, drożdżowe z owocami


MENU III

Cena za osobę 240,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


Zupy

Zupa z grzybów leśnych z creme fraiche

Danie główne

Połówka kaczki z wytrawnym sosem śliwkowym,
ziemniaki puree, modra kapusta

Zimne przekąski w stole

Deska mięs pieczonych: galantyna z kurczaka,
karkówka w ziołach, rolada ze schabu

Śledź w śmietanie z jabłkiem
Tatar wołowy
Pasztet pieczony z dodatkiem żurawiny
Grillowane warzywa zakrapiane pesto
Sałatka ze świeżych warzyw i fety skropiona sosem vinegrette
Sałatka z brokułów, szynki, sera i rzodkiewki z jogurtowym dressingiem
Pikle i marynaty
Pieczywo, masło

Deser

Patera ciast i owoców sezonowych


MENU DZIECIĘCE

Cena za osobę 80,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


Zupa

Rosół z makaronem

Danie główne

Panierowany filet z kurczaka, podawany z frytkami i mizerią

Deser

Lody z bitą śmietaną


OPEN BAR

BEZ LIMITU DO 4 GODZIN BIESIADOWANIA

SOFT OPEN BAR

Soki owocowe
Napoje gazowane:
Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata

Cena za osobę 45,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


OPEN BAR I

Wino stołowe białe / czerwone / frizzante
Piwo lane: Złote Lwy lub Koźlak
Soki owocowe
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata

Cena za osobę  85,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


OPEN BAR II

Wino stołowe białe / czerwone / frizzante
Piwo lane: Złote Lwy lub Koźlak
Wódka Wyborowa
Soki owocowe
Napoje gazowane: Pepsi, Mirinda
Woda mineralna niegazowana i gazowana
Kawa / herbata


Cena za osobę  99,00 zł

+ 10% serwisu kelnerskiego


WARUNKI

  • Przedstawione zestawy stanowią tylko przykłady menu, które możemy w pełni
    dostosować do Państwa potrzeb.
  • Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest wpłacenie zadatku w wysokości 500 zł.
  • Ostateczną ilość osób należy potwierdzić 72h przed przyjęciem. Po tym czasie w przypadku zmniejszenia ilości osób
    zamawiający zostanie obciążony za uprzednio potwierdzoną ilość osób.
  • Wszystkie ceny są cenami brutto i zawierają właściwy podatek VAT.
  • Do końcowego rachunku doliczamy serwis kelnerski w wysokości 10%.
  • Dzieci do 12 roku życie mogą skorzystać z menu dziecięcego lub menu
    dla dorosłych z rabatem 50%.